Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Visningsstädning i Gävle

Visningsstäd i Gävle

Vi kan visningsstädning! Vi har hjälpt till med över 15 000 flyttar, inför eller efter försäljning på våra 10 år i branschen. Överlåt städningen till ett proffs för det bästa resultatet så kan du fokusera på annat. Vår visningsstädning är mycket utförlig och det ska bli rent överallt där vi kan komma åt och städa, se specifikation genom att fylla i formuläret.

Få rabatt på din flyttstäd vid snabb försäljning!

Om du bokar visningsstädning och flyttstädning som utförs inom 2 månader hos oss så  ger vi dig 10% rabatt på din flyttstädning.

Vad ingår i en visningsstädning?

  • Kvalitetsgaranti
  • Städmaterial
  • Fönsterputsning
  • Se full specifikation & prislista genom att fylla i formuläret ovan!

Hur funkar en visningsstäd?

Höj värdet på din bostad genom att presentera den på bästa sätt, så här bokar du visningsstäd.

BOKNING

BOKNING

Lätt att boka!

Fyll i dina uppgifter. Du får ett mail med information och bekräftelse. Vi kontaktar dig om vi har frågor kring bostaden

Eller välj kontakta mig för offert!

NYCKLAR

NYCKLAR

Vi kan hämta och lämna nycklar hos din mäklare om det är okej med dem. Eller så släpper du in oss i bostaden.

KVALITETSGARANTI

KVALITETSGARANTI

Vi städar med största noggrannhet och omtanke. Om du skulle vara missnöjd med något i städningen så kommer vi självklart tillbaka och rättar till det!

BETALNING

BETALNING

Faktura via mail ca 2 dagar efter att din visningsstädning har genomförts.

10 dagars betaltid
Faktura via mail

RECENSIONER

Kundreferenser

Nöjda kunder är viktigast av allt!

"Blev så rent att vi inte vågade gå in i huset!"

Visningsstädning, Uppsala

” Städningen fick förskräckliga konsekvenser. Det blev så jävla rent och fint att vi nästan inte vågade gå in i huset. Ugnen blev som ny! Golvet under badkaret kan åter beskådas. Jag har tidigare trott att jag tvättat fönster, men i jämförelse med detta har det aldrig skett förr. Allt är skinande blankt som i en broschyr. Vi tassar försiktigt fram för att inte solka ner den glänsande ytan. Dessa två gossar gjorde ett mycket bra jobb. Nu får vi gå runt i skyddsdräkt tills visningen i morgon för att inte fördärva. Vi hör av oss ang ev ny städning i händelse av visning 2. Och flyttstädet (som ni givetvis ska få fixa). Med vänlig hälsning,

- Stig-Björn Ljunggren

"Rekommenderar dem varmt!"

Storstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox vid ett flertal tillfällen för både storstädning och fönsterputsning och är mycket nöjd med arbetet! Vi har en stor inglasad altan som är svår att putsa själv, men den blir ren och fin varje gång. Rekommenderar dem varmt!

- Kurt Gustavsson

"Rekommenderar starkt!"

Flyttstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox två gånger för flyttstäd. Det har varit smidigt och resultatet har blivit jättebra båda gångerna. Rekommenderar starkt

- Matilda Lundblad
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK