Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Visningsstädning i Uppsala

Visningsstäd i Uppsala

Det är något vi gjort länge, 10 år faktiskt. Vi gör flest visningsstädningar i Uppsala varje månad så anlitar du oss får du erfaren personal som vet vad som krävs för att allt ska vara i toppskick till visningen. NOX rekommenderas av flertalet mäklarfirmor i Uppsala och våra städningar görs utifrån Mäklarsamfundets rekommendationer. Vår visningsstädning är mycket utförlig och vi putsar även fönster. Låt inte dammiga hörn, kladdigt eller kalkigt kakel störa besökarna på visningen, anlita ett proffs och få alla ytor rena och fina inför den viktiga visningen.

Du kan få 10% rabatt på din flyttstädning!

Bokar du både visningsstädning och flyttstädning som utförs inom 2 månader hos oss så får du 10% rabatt på din flyttstädning. Går det längre tid hinner kalk och fett byggas upp och tar längre tid att rengöra.

Vad ingår i en visningsstädning?

  • Kvalitetsgaranti
  • Städmaterial
  • Fönsterputsning
  • Se full specifikation genom att fylla i formuläret ovan!

Så här går det till

Höj värdet på din bostad genom att presentera den på bästa sätt, så här bokar du visningsstäd.

BOKNING

BOKNING

Lätt att boka!

Fyll i dina uppgifter nedan

Du får ett mail med information och bekräftelse

Vi kontaktar dig om vi har frågor kring bostaden

NYCKLAR

NYCKLAR

I Uppsala kan du hämta och lämna nyckel på vårt kontor eller låta oss hämta och lämna nyckeln hos din mäklarfirma.

Lämna på kontoret

Lämna till din Mäklare

Möt upp oss

KVALITETSGARANTI

KVALITETSGARANTI

Vi städar med största noggrannhet och omtanke. Om du skulle vara missnöjd med något i städningen så kommer vi självklart tillbaka och rättar till det!

BETALNING

BETALNING

Faktura via mail ca 2 dagar efter att din visningsstädning har genomförts.

10 dagars betaltid
Faktura via mail

RECENSIONER

Kundreferenser

NOX är Uppsalas mest rekommenderade städfirma!

"Blev så rent att vi inte vågade gå in i huset!"

Visningsstädning, Uppsala

” Städningen fick förskräckliga konsekvenser. Det blev så jävla rent och fint att vi nästan inte vågade gå in i huset. Ugnen blev som ny! Golvet under badkaret kan åter beskådas. Jag har tidigare trott att jag tvättat fönster, men i jämförelse med detta har det aldrig skett förr. Allt är skinande blankt som i en broschyr. Vi tassar försiktigt fram för att inte solka ner den glänsande ytan. Dessa två gossar gjorde ett mycket bra jobb. Nu får vi gå runt i skyddsdräkt tills visningen i morgon för att inte fördärva. Vi hör av oss ang ev ny städning i händelse av visning 2. Och flyttstädet (som ni givetvis ska få fixa). Med vänlig hälsning,

- Stig-Björn Ljunggren

"Rekommenderar dem varmt!"

Storstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox vid ett flertal tillfällen för både storstädning och fönsterputsning och är mycket nöjd med arbetet! Vi har en stor inglasad altan som är svår att putsa själv, men den blir ren och fin varje gång. Rekommenderar dem varmt!

- Kurt Gustavsson

"Rekommenderar starkt!"

Flyttstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox två gånger för flyttstäd. Det har varit smidigt och resultatet har blivit jättebra båda gångerna. Rekommenderar starkt

- Matilda Lundblad
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA