Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Visningsstädning

Visningsstädning

Som du säkert är medveten om är det av stor vikt inför den kommande försäljningen hur din bostad framställs under visningen. Ett professionellt städat hem gör stor skillnad i hur man betraktar bostaden vid en visning. Vi har tagit fram ett koncept där vi erbjuder en komplett och genomgående städning inför visning och fotografering där även fönsterputs ingår.

Vi vet vad potentiella köpare lägger märke till och lägger vårt fokus på det. Helhetsintrycket är viktigt och därför kan en visningsstäd hjälpa dig att framställa din bostad på bästa sätt under visningen. Innan visning och fotografering erbjuder vi en slutbesiktning där du tillsammans med vår arbetsledare kan se slutresultatet och att det stämmer överens med dina förväntningar. Vi tror att det är av dessa anledningar som vår tjänst är populär bland många av Sveriges största mäklare.

Få 10% rabatt på din flyttstädning!

Om du bokar både visningsstädning och flyttstädning hos oss så får du 10% rabatt på din flyttstädning om båda städningarna görs inom 2 månader. Går det längre tid hinner kalk och fett byggas upp och tar längre tid att rengöra.

Boka visningsstäd till fast pris eller få en offert

Vill du veta mer om Visningsstädning? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan också boka visningsstädning direkt via formuläret.

Så här går det till

Höj värdet på din bostad genom att presentera den på bästa sätt, så här bokar du visningsstäd.

BOKNING

BOKNING

Lätt att boka!

Fyll i dina uppgifter nedan

Du får ett mail med information och bekräftelse

Vi kontaktar dig om vi har frågor kring bostaden

NYCKLAR

NYCKLAR

I Uppsala kan du hämta och lämna nyckel på vårt kontor eller låta oss hämta och lämna nyckeln hos din mäklarfirma.

Lämna på kontoret

Lämna till din Mäklare

Möt upp oss

KVALITETSGARANTI

KVALITETSGARANTI

Vi städar med största noggrannhet och omtanke. Om du skulle vara missnöjd med något i städningen så kommer vi självklart tillbaka och rättar till det!

BETALNING

BETALNING

Faktura via mail ca 2 dagar efter att din visningsstädning har genomförts.

10 dagars betaltid
Faktura via mail

RECENSIONER

Kundreferenser

9 av 10 av våra kunder inkommer till oss via rekommendation, det tycker vi är ett bra betyg.

"Blev så rent att vi inte vågade gå in i huset!"

Visningsstädning, Uppsala

” Städningen fick förskräckliga konsekvenser. Det blev så jävla rent och fint att vi nästan inte vågade gå in i huset. Ugnen blev som ny! Golvet under badkaret kan åter beskådas. Jag har tidigare trott att jag tvättat fönster, men i jämförelse med detta har det aldrig skett förr. Allt är skinande blankt som i en broschyr. Vi tassar försiktigt fram för att inte solka ner den glänsande ytan. Dessa två gossar gjorde ett mycket bra jobb. Nu får vi gå runt i skyddsdräkt tills visningen i morgon för att inte fördärva. Vi hör av oss ang ev ny städning i händelse av visning 2. Och flyttstädet (som ni givetvis ska få fixa). Med vänlig hälsning,

- Stig-Björn Ljunggren

"Rekommenderar dem varmt!"

Storstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox vid ett flertal tillfällen för både storstädning och fönsterputsning och är mycket nöjd med arbetet! Vi har en stor inglasad altan som är svår att putsa själv, men den blir ren och fin varje gång. Rekommenderar dem varmt!

- Kurt Gustavsson

"Rekommenderar starkt!"

Flyttstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox två gånger för flyttstäd. Det har varit smidigt och resultatet har blivit jättebra båda gångerna. Rekommenderar starkt

- Matilda Lundblad
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA